Ziua Securității Private Rolul și contribuția structurilor patronale și profesionale

FSS Admin

Revista Patronatului Român a avut plăcerea de a organiza, împreună cu Federația Serviciilor de Securitate (FSS) și Asociația Română pentru Industria de Securitate (ARIS), ambele reprezentate prin președintele acestor organizații, domnul Gabriel Badea, alături de invitații domniei sale, domnii Nicolae Ungar, vicepreședintele Asociației Române pentru Tehnica de Securitate (ARTS), Bogdan Șovar, președintele Patronatului Serviciilor de Securitate (PSS) și domnul Aurel Catrinoiu, președintele Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (ANERSF), un eveniment virtual care să marcheze Ziua Securității Private în România, ediția 2021.

De la legislația în domeniu, modul în care aceasta poate fi îmbunătățită, trecând prin elemente specifice forței de muncă ce activează în acest sector și ajungând până la cazuistică concretă și exemple de bune pratici, o paletă largă de subiecte ce țin de buna funcționare a securității private din România, zonă de activitate ce angajează direct peste 120.000 de persoane, a fost abordată în cadrul discuțiilor cu această ocazie specială.

Sursa: Luca Dinulescu - revistapatronatuluiroman.ro

Summit-ul Regional de Securitate Privată

Secretariat FSS

Despre Summit-ul de la București se poate spune că a fost cel mai important eveniment dedicat securității private din România și unul dintre cele mai mari din Europa Centrală și de Est.

Începând din 2016, în fiecare an, în luna noiembrie, Federația Serviciilor de Securitate celebrează Ziua Securității Private în România, un eveniment menit să îmbunătățească percepția publică despre sectorul nostru, dar și să faciliteze schimburile și cooperarea regională și internațională.

Evenimentul din acest an a fost însă deosebit pentru că a coincis cu aniversarea unui deceniu de la crearea Federației, cea mai mare și mai cuprinzătoare structură asociativă a industriei de securitate privată din România.

Summit-ul organizat cu acest prilej s-a bucurat de o largă audiență. Au participat peste 200 de profesioniști de securitate, atât din sectorul public cât și din cel privat, incluzând reprezentanți ai unor clienți importanți, din sectorul bancar, de retail, energie și alte infrastructuri critice. O participare notabilă la summit, a fost si cea a reprezentanților ambasadelor Franței, Qatar-ului și Statelor Unite la București.

Citeste mai departe ...